De 8e Grote NSV Reünie 2021

Reunie 23 oktober 2021
Na circa twee jaar corona rust hebben wij weer een gezellige reunie vorm kunnen geven in restaurant Rozenhof in Nijmegen.

Leuk dat dit jaar ook oud leerlingen van NSV-3 uit Neerbosch-Oost aanwezig waren.

Reünie 15 oktober 2022
Dit was de laatste grote NSV reunie.

Chopper Toer.jpg
NSV Toer Special 2023

Op 28 september 2023 staat een E-Chopper toer rondom Nijmegen gepland.
Deelname is beperkt, dus zo snel mogelijk aanmelden.

Lees meer in de NSV Nieuwsbrief, groet NSV Team.

- Alle NSV Reünies
- 2021 Google reünie foto's

Zaterdag 23 oktober 2021
De Achtste Grote NSV Reünie
& Tentoonstelling
.- Restaurant Rozenhof

Wilt u nog reageren op deze reunie?
Dan graag melden bij: René Martens
Email nsv.redactie@outlook.com
of bel 0651 418 633

 

Een terugblik

Het was weer een reuze gezellige NSV reunie, iets kleiner dan voorafgaande jaren, maar leuk om iedereen na de corona periode weer te kunnen spreken.
 

Dit jaar waren ook de oud leerlingen van NSV-3 uit Neerbosch-Oost aanwezig en zagen zij elkaar weer na 50 jaar. Het was leuk hun verhalen en ervaringen te horen, een vrolijke groep.

Het zou leuk zijn nu ook veel informatie over de NSV-3 Neerbosch en Picolo is verkregen als wij een volgende periode meer oud leerlingen aanwezig kunnen zijn.
 

Mogelijk volgend jaar 2022 weer een NSV reunie?

 

De deelnemers

Rinske de Boer, Jeannette Buijs, Pim van Dijk, Loes, Duifhuizen, Marjan Enge-Ankersmit, Yvonne Heijnen, Ingrid Hofman, Pleun Honig, Frans Hulswit, Paul 's Graeuwen, Carle Klaasen, Gerrit Klomp, André Kok, Delia & René Martens,  Douchka Petzolt, John Pollaert, Paul van Roesel, Anjo Tangerink, René Verheijen, John Verwaaijen, Win de Wijn, Karel van der Zand, Hans Zweers.

De NSV geschiedenis
Na de komst van de Mammoetwet uit 1968 is het NSV landschap veranderd. Van mulo, mms en hbs naar Mavo en Havo: Het Nederlandse onderwijs is in de loop der jaren vaak en veel veranderd. De Mammoetwet van 1968 - inmiddels ook al weer 50 jaar oud - is hier een bekend voorbeeld van.

De NSV-1 werd afgebouwd, de NSV-4 MULO ging samen met twee andere scholen op in de NSG Nijmeegse Scholen Gemeenschap Groenwoud aan de Cranenborchstraat/Van Haapstraat. Alleen de NSV-2 aan de Lamastraat is anno 2019 nog springlevend onder de paraplu van de Conexus scholen.

We zijn weer wat ouder geworden...
Dit alles betekent dat de oud-leerlingen merendeels van hun pensioen genieten evenals de redactie. Vandaar een hartekreet om van de volgende mogelijk laatste reünie een mooi feest van herkenning te maken.
Meld u dus alvast aan  met een mailtje aan de redactie.

Heeft u het Grote NSV Geschiedenis Boek editie-2 2022 al aangevraagd, doe het nu.
Een Email aan de redactie of René is voldoende. U krijgt bericht wanneer het boek beschikbaar is.